Ниту еден маж не вреди толку, заради него да патиш во неудобни чевли.

Секој петок или сабота, се спремаш најмалку пет саати за излегување. Еден тон шминка и едно парче облека, кое си го платила толку скапо, што сега немаш…… Read more “Ниту еден маж не вреди толку, заради него да патиш во неудобни чевли.”