Ниту еден маж не вреди толку, заради него да патиш во неудобни чевли.

Секој петок или сабота, се спремаш најмалку пет саати за излегување. Еден тон шминка и едно парче облека, кое си го платила толку скапо, што сега немаш…… Read more “Ниту еден маж не вреди толку, заради него да патиш во неудобни чевли.”

Задоволни сте? Сега нашата држава не е позната по нашите убавини туку по загаденоста!

Неможам ниту да помислам,дека Македонија е број 1 во светот по загаденост. Нашата мала држава која сите сакат да расцепат, да земат дел од неа, и тој…… Read more “Задоволни сте? Сега нашата држава не е позната по нашите убавини туку по загаденоста!”

Дали постои другарство помеѓу машко и женско?

Од моите собрани животни искуства, јас потврдувам дека НЕ постои другарство помеѓу машко и женско. Ајде размислете самите… зошто некој би го трошел своето време на вас?…… Read more “Дали постои другарство помеѓу машко и женско?”